Foto: Daniël Stronks in Saumur

 

Begin juni reisde Daniël Stronks, lid van Hippische Vereniging Winterswijk, met zijn tweespan pony’s en groom Liza Aarnink af naar Saumur (Frankrijk) voor deelname aan een samengestelde menwedstrijd op CAI 2 sterren niveau. Een tweede plaats in de dressuur, een eerste plaats in de marathon en een eerste plaats in de vaardigheid waren genoeg voor een overwinning in zijn klasse.Milou Onderdijk was weer succesvol op diverse springwedstrijden. Met Mylord RV won ze in Denekamp een tweede prijs in de klasse 1.10m.Jade ten Pas reed mee tijdens de dressuurwedstrijd in Neede. In de klasse L2 won ze met Equishel’s Juul een tweede prijs. Op dezelfde wedstrijd was Daniëlle van Staalduinen ook succesvol in de springring. Zij kwam met Khalasny aan de start in de klasse BB 40+. Drie foutloze rondes waren goed voor de overwinning. Voor Carmen Vervelde en Golvé was er in Neede een tweede prijs in de klasse springen 80 cm.Sanne Wibier kwam aan start tijdens een dressuurwedstrijd in Hummelo. Met Painted Perfect won ze een eerste prijs in de klasse L1.Chelsea Hogeslag kwam aan start tijdens de samengestelde wedstrijd in Markelo. Met J’adore startte ze in de klasse B en wisten een derde prijs te winnen.