Op zondag 12 juni presenteren zestig lokale bedrijven – ondernemers en organisaties – de laatste nieuwtjes in en bij Theater De Storm tijdens de Publieksbeurs, die wordt georganiseerd door Te Loo Media BV / Stichting Beurs Oost Achterhoek.

”Iedereen vindt er wel iets van zijn of haar gading”, aldus beursorganisator Franz te Loo, die ruim dertig jaar ervaring heeft als media-man en organisator. “Het aanbod van de prachtig gemêleerde groep standhouders op deze beurs is zeer informatief”.

Breed aanbod

Tijdens de Publieksbeurs is er de hele dag volop aandacht voor diverse thema’s en worden uiteenlopende producten en diensten getoond én gedemonstreerd. Te Loo: “Niet iedereen besteedt het vakantiegeld aan een vakantie. Mensen maken ook plannen voor nieuwe inrichting van hun huis of tuin, denken over een verbouwing wellicht. Of willen zich laten informeren over de aanschaf van een e-bike bijvoorbeeld. Op onze Publieksbeurs kun je je heel breed, en vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, oriënteren.” Op de beursvloer vindt de bezoeker informatie die zich uitstrekt van tuin en buitenleven, fietsen en auto’s, meubels, entertainment, huisdecoratie, mode en sieraden, tot zorg, beweging, welzijn en gezondheid.

Kennismaken
Met het vakantiegeld komt circa dertig miljard euro in handen van consumenten. Minder dan de helft daarvan wordt aan een vakantie besteed, zo blijkt uit consumentenonderzoek (PwC, 2021). Zestien procent van de ondervraagden noemde daarbij de aanschaf van producten voor in en om het huis als bestedingsdoel voor een deel van het vakantiegeld. Te Loo daarover: “Natuurlijk is dit voor onze standhouders van belang, maar we willen het publiek vooral ook de mogelijkheid bieden nader kennis te maken met de enthousiaste mensen achter de prachtige bedrijven die zich hier gaan presenteren en wellicht ook nog medewerkers werven, want dat is voor de ondernemers van het allergrootste belang tegenwoordig. We maken er een gezellige dag van voor jong en oud. Leuk om te bezoeken en er bij te zijn.”

Toegang gratis
De Publieksbeurs op zondag 12 juni is open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Toegang en parkeren is gratis.
Locatie: Theater De Storm   |   Haitsma Mulierweg 11   |   7101 BX Winterswijk

Bron: Te Loo Media