De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert in maart workshops in de gemeente Winterswijk over verschillende gezondheidsprogramma’s en apps. Op dinsdag 22 maart (14.00 uur) staat de workshop in het teken van ‘gezondheidsapps’. De bijeenkomst is gratis te bezoeken, maar reserveren is noodzakelijk. Reserveren is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/digivitaler, in de Bibliotheek Winterswijk of via het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (088-0062929). De locatie van de workshop is: Boogie Woogie Cultuurcentrum DigiVitaler Je zorg en gezondheid kun je steeds meer met je computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het je minder tijd kost en je je gegevens altijd bij de hand hebt.

Met deze workshops maak je kennis met digitale zorg en leer je ermee werken. Workshop Gezondheidsapps Er zijn duizenden apps die beweren je gezondheid te bevorderen. In de Apple App Store of in de Google Play Store vind je stappentellers, dieet-apps en geestelijke gezondheidsapps. Die kun je op je telefoon of tablet zetten. Maar hoe kies je een goede gezondheidsapp? Programma De workshop ‘Gezondheidsapps’ wordt dinsdag 22 maart, om 14.00 uur georganiseerd bij Boogie Woogie Cultuurcentrum in Winterswijk. Op 29 maart staat de gratis workshop ‘Apotheek.nl’ op het programma. Ook daarvoor is aanmelden al mogelijk: www.oostachterhoek.nl/digivitaler, in de Bibliotheek Winterswijk of via het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (088-0062929).