Voor WB is het vanzelfsprekend dat we, na de heftige tijd die gedomineerd werd door Corona, ons campagnegeld ook kunnen en willen inzetten om de mensen die afgelopen 2 jaar zo hard gewerkt hebben te bedanken. Iedereen in en om het SKB heeft afgelopen 2 jaar een zware tijd doorgemaakt. Veel medewerkers hadden te maken met lange werkdagen, weinig slaap en weinig tijd voor zichzelf en eigen omgeving. Van Winterswijks Belang zullen de inwoners geen flyer in de bus aantreffen, de kosten van deze flyer kunnen we ook anders besteden. Daarom overhandigd WB maandag 28 februari om 16.30 uur bij het SKB een cheque van 2500,- aan de “stichting vrienden van het SKB”. Misschien wel de best besteedde euro’s van deze campagne. We blijven ons inzetten voor het behoud van het SKB in Winterswijk en de Oost-Achterhoek. Het kan wél!