Vrijwilligers bedankt!

Het Vrijwilligerspunt is van 27 december tm 31 december gesloten. Er is in overeenstemming met de huidige coronamaatregelen geen inloop. Wel is het Vrijwilligerspunt op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur telefonisch bereikbaar via 0543 – 20026 E-mail info@vpwinterswijk.nl Automaatje is, ook voor het boeken van een boosterprik op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur te bereiken via 0543 – 200036. Vrijwilligers zijn belangrijk in de huidige samenleving. Zij doen veel en ook goed werk. Voor veel vrijwilligers is vrijwilligerswerk ook een bijzondere en vooral ook zinvolle dag invulling.

De Winterswijkse Uitdaging/Vrijwilligerspunt wil middels het onderstaande gedicht alle Winterswijkse vrijwilligers bedanken. Met ons allen zorgen we er toch maar mooi voor dat de Winterswijks tuin er mooi bij ligt. Het gedicht is geschreven door het bestuurslid van de Winterswijkse Uitdaging Else Klomps. den Wentersen hof de Winterswijkse tuin zo op ’t oge zo op ’t oog lag e der al best mooi bi’j lag hij er al best mooi bij den Wentersen hof de Winterswijkse tuin

den Wentersen hof

Zo op ’t oge zo op ’t oog lag e der al best mooi bi’j den Wentersen hof

al ston hier en daor al stond hier en daar in de schemme ’n plenteken te duuster en scheen bi’j ne anderen de zunne te fel op ’t lief

Wenters streupen zich de mouwen op en sloog an ’t tuinieren in den groten hof

maken umme, zaeien schoffelen en maeien met eigen talenten en naor eigen krach

zo gaot plentekes bleuien komt struken baeter töt hun rech

danke di’j dank je wel veur owwe biedraege ’t is de meuite weerd dat mag wal ens ezeg!