Foto: Peter van der Wel nieuwjaarsduik 2016 hilgelo.

 

Onder voorbehoud van verdere aanscherping van de coronamaatregelen organiseert de Stichting Promotie Borculo in 2022 weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas te Borculo.

 

Wel proberen we ons daarbij zoveel mogelijk te houden aan alle coronamaatregelen, dus:

– Doe vooraf een zelftest

– Blijf thuis bij klachten

– Houd afstand

– Kom niet te vroeg, om minder lang een groter aantal personen bij de Hambroekplas aanwezig te laten zijn.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Het is mogelijk ter plaatse naam en telefoonnummer/mailadres te noteren, voor degenen die dit willen, zodat ze bij onverwachte omstandigheden alsnog kunnen worden geïnformeerd.

 

Dus: Kom zaterdag 1 januari 2022 vanaf 13.30 uur. We starten met de Nieuwjaarsduik echt om 14.00 uur in de Hambroekplas te Borculo! Verfrissender kan het nieuwe jaar niet beginnen!

Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld die als kleedruimte kunnen worden benut. Dit keer is er geen erwtensoep en ook de mutsen ontbreken. Wel hebben we voor iedere deelnemer een t-shirt, met de speciale opdruk van 2022!

 

Voor de muzikale aankleding wordt weer gezorgd door Arjan Schuurman. De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig en vooral gezond 2022 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen. Voor noodgevallen is opnieuw Duikteam Air4All Divers paraat. De leden van Air4All Divers hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd.

Mochten de coronamaatregelen worden aangescherpt of als de recreatieplas onverhoopt bevroren is, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten!