Mensen die ondernemen zijn dagelijks bezig hun bedrijf te ontwikkelen. Maar er zijn ondernemers die meer doen dan dat. Die binnen of buiten hun onderneming iets doen voor anderen. Niet omdat hun bedrijf er beter van wordt, niet omdat de winst er hoger van wordt, maar omdat ze vinden dat ze vanuit hun ondernemerschap een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Omdat dit niet vanzelfsprekend is, zet de Winterswijkse Uitdaging die ondernemers één keer per jaar extra in de schijnwerpers: met de uitreiking van de Toffe Peer.

Deze prijs is voor de ‘Maatschappelijk ondernemer van Winterswijk’. Ken jij een ondernemer die deze prijs verdient? Nomineer hem of haar dan via https://winterswijkseuitdaging.nl/toffepeer.

Nomineren kan tot en met 31 december. Voor meer informatie kun je mailen naar info@winterswijkseuitdaging.nl