Afgelopen woensdag werd in de kantine van voetbalvereniging Trias na een onderbreking van een jaar weer het schooldamkampioenschap van Winterswijk gespeeld. Er deden dit jaar ondanks de corona perikelen toch 7 teams mee.

 

Er werd door de spelers fanatiek gespeeld wat menig mooie en spannende partij opleverde. Na ruim 2 uur spanning werd in de laatste ronde het kampioenschap beslist.

Voor die laatste ronde stonden het team van school Woold en het eerste team van de St. Jozefschool gelijk op de eerste plaats. Een onderling gevecht werd door het team van de St. Jozefschool ruim met 7-1 gewonnen. Daardoor mag de St. Jozefschool zich kampioen van Winterswijk noemen. School Woold werd 2e en het 2e team van de St. Jozefschool werd 3e.

 

De overige teams:

Stegemanschool 4e; School Kotten 5e; Emmaschool 2 werd 6e en Emmaschool 1 werd 7e.

Begin 2022 wordt naar verwachting het kampioenschap van Gelderland gespeeld waaraan dan enkele teams uit Winterswijk deel mogen nemen.

 

Alle deelnemers ontvingen ook een speciale uitnodiging om deel te nemen aan de jeugdclubavonden van WDV dat woensdag 17 november van start gaat. Andere jeugdigen tot 13 jaar kunnen zich hier ook voor aanmelden. Voor meer informatie zie: www.damclubwinterswijk.nl.

 

Op de foto het winnende team van St Jozefschool.