De fanfare van muziekvereniging Eendracht en Unity, het opleidingsorkest van Eendracht, geven op zondagmiddag 14 november samen een feestelijk concert.

 

Van Bach tot Bieber: een muzikale reis door de tijd

Eendracht neemt het publiek mee in een muzikale reis door de tijd. Het begint bij de bekende componist Bach. Via een gevarieerd repertoire en allerlei muziekstijlen eindigt de reis bij de hedendaagse popmuziek. Tijdens de voorstelling wordt het publiek bovendien meegenomen in het hoofd en hart van een componist en een muzikant. Dat klinkt misschien wat apart, maar Eendracht verrast .graag haar publiek.

 

Het concertdebuut van dirigent Maarten van de Kolk

Sinds mei 2020 is Maarten van de Kolk dirigent bij de fanfare van Eendracht. Een bijzondere en vanwege corona lastige periode om te beginnen. Hij is dan ook erg enthousiast dat hij eindelijk zijn eerste concert met Eendracht heeft: “Ik sta echt te popelen om met dit mooie orkest een spetterend concert te geven. Het wordt een mooi feest!”, aldus Maarten van de Kolk.

 

Unity staat al 12,5 jaar onder leiding van Gerd Wensink

Unity staat onder leiding van Gerd Wensink, die onlangs zijn 12,5 jarig jubileum als dirigent bij Unity vierde. Hij staat altijd nog met veel plezier en passie “op de bok”. Gerd: “Het dirigeren van Unity verveelt mij nog geen moment. Er komen steeds nieuwe leden bij die van alles leren over samen muziek maken. We hebben al mooie concerten met uiteenlopende thema’s gegeven. En het is erg leuk om nu eens samen met de fanfare all the way van Bach tot Bieber te gaan!”.

 

De uitvoering is op zondag 14 november 2021, om 15.00 uur, in theater de Storm, Haitsma Mulierweg 11 in Winterswijk. Kaarten zijn online te bestellen via www.theaterdestorm.nl