Het bestuur van CDA afdeling Winterswijk draagt Wim Wassink voor als lijsttrekker van het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.Het afdelingsbestuur is bijzonder verheugd dat Wim Wassink ook de komende jaren weer beschikbaar is en hij zich in wil zetten voor het besturen van de gemeente Winterswijk. Hij is inmiddels een ervaren raadslid en fractievoorzitter.

Het bestuur heeft veel waardering voor de wijze waarop Wim Wassink zijn rol in deze raadsperiode heeft ingevuld. Gedreven, enthousiast en met kennis van zaken vertolkt hij het CDA-geluid in de gemeenteraad. Het bestuur is daarom van mening dat Wim Wassink de juiste kandidaat is voor het lijsttrekkerschap en tevens beoogd wethouderskandidaat. Het afdelingsbestuur zal op maandag 8 november 2021 aan de algemene ledenvergadering voorstellen om het verkiezingsprogramma vast te stellen en Wim Wassink als lijsttrekker te kiezen. De kandidatenlijst met de overige kandidaten wordt definitief vastgesteld in de algemene ledenvergadering op maandag 22 november 2021.