Het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk wil niet meewerken aan een procedure waarbij de bouw van 96 woon-zorgeenheden aan de Wooldseweg uiteindelijk mogelijk wordt. Dat laat het college weten aan de Stichting Zorgcentra Marga Klompé. Die had het plan na het verlaten van de locatie aan de Vredenseweg te bouwen aan de Wooldseweg, op de plaats waar nu nog  bouwmaterialenhandel BMN staat. Aanvankelijk zou het gaan om 72 eenheden, in de laatste aanvraag maakt Marga Klompé melding van 96 eenheden. B & W vinden de bouw te grootschalig en niet passend op die plaats. Het argument van Marga Klompé voor die locatie was de relatief korte afstand voor de toekomstige bewoners tot het centrum en de voorzieningen. Overigens was er nog geen overeenstemming met BMN, waarvan het bedrijfsgebouw dan naar een industrieterrein verplaatst had moeten worden.