TV Slingeland zendt de komende week, van maandag 18 t/m vrijdag 22 mei, iedere avond tussen 20.00 en 22.00 uur een in december 2018 opgenomen concert van muziekvereniging Excelsior uit. Het gaat om het concert Oud Winterswijk. Daarin is gebruik gemaakt van foto’s uit het archief van Hans Tenbergen, die op de achtergrond worden geprojecteerd, tijdens het concert, Op de voorgrond spelen zich scenes af, gespeeld door de leden van toneelvereniging Toep uit Kotten. De scenes vertellen een verhaal waarin een bestuurslid van de Vereeniging Volksfeest een rol speelt.
Excelsior zou aanvankelijk twee voorstellingen geven in december 2018, maar het werden er drie, wegens overweldigende belangstelling. Degenen die toen niet in de gelegenheid waren het concert bij te wonen in theater De Storm, kunnen nu van de productie genieten via TV Slingeland.