Een aantal boeren heeft vrijdagmiddag 31 januari kort geprotesteerd in het centrum van Winterswijk. Dat vond plaats tegenover het kantoor van de WuH, in de Torenstraat. Op dat moment was er een bijeenkomst gaande van D66, waarbij ook de fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, Rob Jetten aanwezig was. De boeren vinden dat ze nog steeds onvoldoende gehoord worden door de Haagse  politiek, als het gaat om milieumaatregelen zoals het beperken van stikstof- en CO2-uitstoot. de komst van een landelijke politicus naar Winterswijk gaf de boeren een aanleiding om zich nog eens nadrukkelijk met hun tractoren in Winterswijk te manifesteren. Ook maandag 3 en dinsdag 4 februari zijn er boeren-protesten in Aalten en Winterswijk, op kruispunten en rotondes.
Meer in de uitzending van TV Slingeland op maandag 3 februari.