De bouw van het woon- en ontmoetingscentrum ’t Gasthuus in Winterswijk, op de hoek van de Gasthuisstraat en de Misterstraat woensdag 23 oktober. Gedeputeerde Peter Kerris geeft dan het startsein. Medio 2020 is de verbouw van het voormalige kantorenpand na jaren leegstand klaar. Met steun van het nieuwe Ontwikkelings- en Herstructureringsmaatschappij (OHG) van provincie Gelderland en OostNL is de financiering van de verbouwing rond gemaakt.
Er worden achttien nieuwe appartementen voor senioren gebouwd en een ontmoetingsruimte voor ouderen. De verbouwing heeft vertraging opgelopen omdat de financiering nog niet rond was. Het project was te kleinschalig om in aanmerking te komen voor private financiering. Met een lening van het Ontwikkelings- en Herstructuringsfonds kan de verbouwing nu van start.