rtv slingeland studio

Ben je maatschappelijk betrokken en heb je belangstelling voor wat er in Winterswijk allemaal gebeurt? Dan is radio of tv maken bij RTV Slingeland vast iets voor jou.

Wij zijn namelijk dringend op zoek naar nieuwe medewerkers die ons op radio en tv kunnen versterken.

Lijkt het je leuk om voor de radio of tv te presenteren óf verslag te doen van plaatselijke gebeurtenissen óf beelden te monteren tot een mooie reportage óf de techniek van een radioprogramma te doen, meld je dan als vrijwilliger bij ons aan of kom eens kijken in onze studio aan de Misterweg 9. En je zult zien dat dit een geweldig mooie hobby is waarbij je midden in de Winterswijkse samenleving staat.

Heb je belangstelling, schroom niet en stuur een mail met je naam en tel. nummer naar info@rtvslingeland.nl met vermelding van hetgeen je zou willen doen. Of kom op dinsdagavond tussen 19.30 en 20.30 even bij ons op de koffie in onze studio op het adres Misterweg 9.