De secretaris van het bestuur van muziekinstituut Boogie Woogie, Frans van Eenennaam, heeft per direct zijn bestuurszetel beschikbaar gesteld. Twee weken geleden stapte voorzitter Willem Verwey al op. De redenen van het opstappen van de secretaris komen grotendeels overeen met die van de voorzitter. De machteloosheid als gevolg van het gebrek aan voortgang en gebrek aan daadkracht in het besluitvormingsproces over de subsidieverstrekking zijn de aanleiding tot dit besluit, aldus van Eenennaam. Zonder dat met zoveel woorden te zeggen is dat kritiek op de subsidieverlenende gemeenten Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Met name Oost Gelre en Aalten zijn ontevreden over het door Boogie Woogie opgestelde businessplan, hoewel dat volgens het bestuur conform de richtlijnen van de gemeenten in opgesteld.  Deze maand moet Winterswijk duidelijkheid geven over de financiële toekomst van de muziekschool.