Ristorante Villagio in Winterswijk heeft een nieuw menu op de kaart staan: Menu Enschede. “Een pizza met de kleuren van Enschede en twee Jupiler biertjes”, aldus restaurant-eigenaar Meho Ademi. De Jupiler biertjes zijn gekozen om het feit dat voetbalclub FC Twente is gedegradeerd naar de Jupiler League (eerste divisie). Villagio heeft het menu toegevoegd aan de kaart na de commotie die er afgelopen weekend is ontstaan na een promotie-actie voor Enschede op de markt van Winterswijk. 

De aankondiging van het nieuwe menu wordt massaal gedeeld via de Facebookpagina van het restaurant. Facebookgebruikers waarderen de actie van restaurant-eigenaar Meho Ademi: ”Geweldige actie, “Heel erg grappig”, en “Dit is hoe je de actie van Enschede moet pareren: geloven in eigen kracht.”

Meho Ademi houdt het niet alleen bij een speciaal menu. “We zijn ook van plan om een film te maken. Zaterdag gaan we opnames maken tijdens de markt in Winterswijk. We brengen onze lokale ondernemers, de natuur, het vrije parkeren en onze burgemeester in beeld.” 

 
Foto: Ristorante Villagio