verkiezingen rtv

 verkiezingen rtv

RTV Slingeland volgt op woensdag 21 maart de hele dag de gemeenteraadsverkiezingen in Winterswijk op de voet. Er worden tv-reportages gemaakt en ook wordt er woensdagavond live radio- en tv gemaakt tijdens de uitslagenavond.

Onze tv-ploeg zal al overdag langsgaan bij diverse stembureau’s om daar de sfeer te peilen en kijken wat de opkomstpercentages zijn. Ook loopt onze verslaggever Jesse Nijmeijer en dagje mee met de burgemeester. Deze reportages zijn vandaag te zien op ons tv-kanaal. Donderdag 22 maart is er vanaf 16.00 uur een samenvatting te zien van de hele verkiezingsdag bij TV Slingeland.

Woensdagavond kun je vanaf 21.30 uur kijken naar een live tv-uitzending met de uitslagen en de eerste reacties van de winnende en verliezende partijen. Ook is er op de radio vanaf 21.00 uur aandacht voor de uitslag en diverse reacties.

Volg ons uiteraard ook de hele dag via radio, tv en social media en mis niks van de gemeenteraadsverkiezingen!