hcw dames 1

hcw dames 1
Foto: HCW

Dames 1 van Handbal Combinatie Winterswijk (HCW) hebben zondag 4 maart gewonnen van BWO Dames 1. De Winterswijkse vrouwen waren met 28-6 te sterk voor de bezoekers uit Hengelo.

De speelsters van HCW begonnen optimistisch aan de wedstrijd met de gemaakte afspraken van de coach. De 3-2-1 verdediging werd ingezet en dit zorgde ervoor dat de tegenstander niet tot scoren kwam. Aan de kant van de tegenstander werd er makkelijk gescoord door de dames van HCW. De ruststand was 12-3 in het voordeel van HCW.

In de tweede helft werd het tempo nog meer opgevoerd en raakte de bal nog vaker het net van de dames van BWO. De dames van BWO raakten hierdoor enorm gefrustreerd. De Winterswijkers strafde de frustratie af met tegendoelpunten. Dit werd, ondanks dat de paal regelmatig werd geraakt, goed opgepakt.