radiostudio rtv slingeland

radiostudio rtv slingeland
Foto: RTV Slingeland

RTV Slingeland voert vanaf zaterdag 24 februari een aantal wijzigigingen door in radio-programmering. Met name in het weekend vinden er een aantal veranderingen plaats en zijn er een aantal nieuwe programma’s te horen.

Wijzigingen in de doordeweekse programmering:

Op maandagavond is er tussen 20.00 en 22.00 uur in plaats van het gestopte Rondumme het programma ‘Praotn & Rondgaon’ te horen. Dit programma wordt afwisselend gepresenteerd door Betty Wassink en Diana Abbink. In het programma is er net zoals bij Rondumme veel aandacht voor het dialect.

Aansluitend kun je tussen 22.00 en 24.00 uur luisteren naar het programma ‘Van Hier tot Gunder’ te horen met onder meer aandacht voor cabaret. Het programma wordt gemaakt door Gerrit Klanderman en Jo Keurntjes.

Op dinsdagavond is er tussen 20.00 en 24.00 uur het programma ‘De Dolle Dinsdagavondshow’ te horen met Kevin ten Dolle. In het programma zitten de beestachtige plaat en de cabaretkraker.

Wijzigingen programmering weekend:

Op zaterdag is er tussen 16.00 en 18.00 uur het programma ‘Holland op zijn Breedst’ te horen. In dit programma is er veel aandacht voor muziek van Nederlandse bodem en ook zal er regelmatig een gast aanschuiven bij Wim Kuut in de studio.

Aansluitend kun je tussen 18.00 en 20.00 uur luisteren naar ‘De Schlager Show.’ Björn Wedding zorgt ervoor dat je de zaterdagavond met vrolijke schlagers begint.

Op zaterdagavond tussen 22.00 en 24.00 uur begin je je stapavond swingend met ‘Kicking the Weekend’. Erik Vreeman draait de beste danceclassics voor je uit de jaren 70 en 80.

De complete radioprogrammering is hier te vinden.