87d15a39 1679 4568 84e9 2a8a4bcd9ced thumb840

87d15a39 1679 4568 84e9 2a8a4bcd9ced thumb840
Foto: PR

De Gelderse CDA Statenfractie heeft dit jaar de Mispelbloempenning toegekend aan Ilse Saris, wethouder in de gemeente Winterswijk. Tijdens de jaarlijkse kerstbijeenkomst op 20 december heeft Ilse Saris de penning ontvangen omdat zij zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van verbinden. Zij heeft intensieve contacten en is een pure belangenbehartiger voor het CDA en Gelderland.

Harold Zoet, fractievoorzitter CDA Gelderland: “Ilse wordt bestempeld als toegankelijk, met groot gevoel voor humor en is zeer betrokken. Ze heeft zich de afgelopen vier jaar zeer actief ingezet voor de permanente campagne en daarmee laten zien hoe belangrijk het als bestuurder is om tussen de mensen te staan en te weten wat er speelt. Ze weet op de juiste momenten contacten met buurgemeenten, provincie of landelijk te zoeken. Ze wordt daardoor bestempeld als een echte bruggenbouwer.”

Ook is zij een voorbeeld voor vrouwen. Ilse Saris laat zien dat het mogelijk is om een drukke en intensieve baan te combineren met een gezin met opgroeiende kinderen. Met de Mispelbloempenning laat de CDA Statenfractie haar waardering blijken voor haar.

Door: mediapartner Achterhoek Nieuws