stationperron
Foto: RTV Slingeland

Arriva heeft op zondag 10 december de nieuwe dienstregeling gepresenteerd. Ook in de regio van Winterswijk en omstreken zijn er wijzingingen.

Treintraject Winterswijk – Zutphen
De overstaptijd op de intercity uit Roosendaal wordt 1 minuut ruimer op station Zutphen. Ook komen er op werkdagen twee extra ritten bij. Vertrek uit Winterswijk om 19.20 uur en vertrek uit Zutphen om 20.37 uur.

Treintraject Winterswijk – Arnhem via Doetinchem
Op zaterdag rijdt er een extra trein. Deze vertrekt om 05.50 uur uit Winterswijk en komt om 06.56 uur op Arnhem Centraal aan.

Buslijn 73 Winterswijk – Enschede
Lijn 73 rijdt niet meer op werkdagen na 21.00 uur en op zondag. Reizigers van Winterswijk naar Enschede kunnen reizen via station Lichtenvoorde-Groenlo. Op zaterdag en zondag rijdt lijn 73 overdag tussen Winterswijk en Groenlo waar je kunt overstappen op lijn 74, die tot Haaksbergen rijdt. Daar kun je overstappen op lijn 62 naar Enschede. In de andere richting rijdt lijn 74 tot Varsseveld, waar je dan kunt overstappen op de trein richting Doetinchem en Arnhem.