foto john gielink

foto john gielink
Foto: Marco ter Haar

Trainer John Gielink is ook volgend seizoen actief bij FC Winterswijk. Dat zijn de Haaksbergse oefenmeester, bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark Jaspers, en de debutant in de eerste zondagklasse E overeen gekomen.

“Wij zijn tevreden over John en willen graag met hem verder”, aldus Heino ter Haar, bij FC Winterswijk namens het eerste en tweede zondagelftal lid van de commissie voetbaltechnische zaken. “De groep is ook unaniem voor zijn aanblijven. En John heeft het goed naar zijn zin bij ons.”

Ter Haar en voorzitter Hans Kranen van de commissie voetbaltechnische zaken zijn met assistent-trainer Martijn Meerdink, keeperstrainer Dinand Huurneman, hersteltrainer Rob ten Brummelhuis en verzorger Robert ten Brake in gesprek over verlenging van hun verbintenissen. “De verwachting is dat we er met hen wel uit komen”, aldus Ter Haar.

Door: mediapartner Achterhoek Nieuws