De gemeente Winterswijk is op zoek naar de beste sporters binnen haar gemeente. Op 27 november worden tijdens een sportgala in het Gerrit Komrij College de prijzen voor de beste sportvrouw, sportman, sportteam, een aanmoedigingsprijs voor een sporter én de persprijs uitgereikt. Naast eer en eeuwige roem ontvangen de winnaars een fraaie bos bloemen een mooie trofee.

 

Iedereen kan iemand aandragen waarvan hij vindt dat deze voor de prijs in aanmerking komt. Gebruik daarvoor het aanmeldformulier op de website van de gemeente Winterswijk. Doe het snel, supersnel. Want de aanmeldingen komen al binnen en de jury heeft echt beperkte tijd om alle inzendingen onder het vergrootglas te leggen. Het is sowieso leuk om eind november naar het GKC te komen want naast hapjes, drankjes en artiesten heerst er vooral een sportieve sfeer. Dus kom en zet uw sporter of team in het zonnetje!