WINTERSWIJK – Op zaterdag 25 november is het tijd voor de vierde editie van Club FOEI. De voorgaande edities hebben al naam gezet in de regio en deze editie zullen we dit evenaren! Voor de grand opening 2.0 hebben we weer een dikke line-up geboekt, met daarbij een absolute headliner! Line-up: T.B.A.

 

FOEI, het ingredient voor een onvergetelijk weekend! Club Foei maakt je weekend oh zoveel beter. Met de fijnste EDM, Latin house, Dancehall, Dirty electro, Moombahton, Hiphop, Urban en Trap! Een GRUWELIJK dikke licht en geluid installatie, een line-up om over naar huis te schrijven, Club FOEI gaat zorgen voor 100% entertainment! 18+ legitimatie bij iedereen verplicht. Tevens zal er bij elk feest van Club FOEI een vette aftermovie gemaakt worden, zo dat je die fantastische avond gewoon nog een keer kunt beleven en delen!

Op de Facebook-pagina van Foei Events worden één voor één de namen van de artiesten bekend gemaakt die zullen optreden tijdens FOEI en daarnaast kunnen via de pagina de kaarten voor dit evenement gekocht worden. Tot 10 november zijn er Early Bird FOEI Tickets in de verkoop voor de prijs van €10. Vanaf 10 november zullen de Regular FOEI Tickets in de verkoop gaan. De allerlaatste mogelijkheid om FOEI-Tickets te kopen is – mochten er nog genoeg Tickets zijn – aan de deur voor €15,00.

Gezien de voorgaande edities volledig waren uitverkocht, raden wij als organisatie aan tijdig entree-tickets te kopen via onze Facebook pagina. 

Wij verwelkomen jullie graag op de Grand Opening 2.0 van Club FOEI op zaterdag 25 november!

Tickets:

Early Foei €10
Regular Foei €12,50
Door = More