RTV Slingeland viert op 31 oktober 2017 haar 25 jarig jubileum!!! Op 31 oktober 1992 had de Lokale Omroep Winterswijk, Slingeland FM, haar eerste radio uitzending. In 2010 kwam er een televisietak bij en werd het omgedoopt tot RTV Slingeland.

 

 

Om onze 25 jaar te vieren, hebben we van zaterdag 28 okt. t/m vrijdag 3 nov. een jubileumweek op de radio. Al onze presentatoren, reporters en technici maken feestelijke uitzendingen. En samen met oud-medewerkers blikken we met heerlijke muziek en mooie verhalen en anekdotes terug op 25 prachtige jaren radio. Natuurlijk gaat ook onze televisietak uitgebreid in op dit mooie jubileum. Verschillende reportages zullen te zien zijn; een terugblik, onze geschiedenis met oude beeldfragmenten, maar onze cameraploeg zal ook de verschillende festiviteiten filmen.

 

Vier 25 jaar RTV Slingeland met ons mee en kijk en luister in onze jubileumweek!