harmonie

harmonieWINTERSWIJK – In het weekend van 7 t/m 9 april is zalencentrum De Harmonie in Winterswijk het decor van een grote beurs voor vijftigplussers uit de hele regio.
Op de beurs demonstreren 65 bedrijven en instellingen uit Winterswijk en omgeving producten en diensten voor vijftigplussers. In de grote zaal varieert het aanbod van fietswinkel en juwelier tot goudsmid en vinoloog. Maar er worden ook interieurproducten, kleding en voedingsproducten getoond. In de dienstverlening zijn onder meer vertegenwoordigd financiële instellingen, een notaris en een maaltijdverzorgingsbedrijf. In zaal De Herberg zal een groot gezondheidsplein verrijzen. Ook op het buitenterrein presenteren enkele bedrijven hun producten.

Volgens organisator Franz te Loo van F & E Events en uitgever van De Krant 50+, is er vanuit instellingen en de middenstand een grote belangstelling voor de beurs: “Vijftigplussers vormen een groeiende groep in de Achterhoek. Ze staan vaak middenin het leven en willen met alle nieuwe ontwikkelingen mee. Daarnaast moet een groeiende groep ouderen tegenwoordig  meer aanschafkeuzes zelf maken, waar vroeger alles voor hen geregeld werd. Denk daarbij aan maaltijdvoorziening, zorg aan huis of de aanschaf van een rollator. De beurs is daarom een ideale gelegenheid om aanbieders en consumenten met elkaar in contact te brengen. We hadden dus geen enkele moeite om standhouders te vinden. De beurs was in no time volgeboekt. Het is inmiddels ook al weer 25 jaar geleden dat de middenstand van Winterswijk zich op deze manier presenteerde”.
In de komende editie van De Krant 50+, die op vrijdag 24 maart huis aan huis in Winterswijk wordt verspreid, staat uitvoerige informatie over de beurs en de standhouders. Zie ook www.devijftigplusser.nl

Openingstijden: 

Vrijdag 7 april van 15 tot 21 uur
Zaterdag 8 april van 10 tot 17 uur
Zondag 9 april van 10 tot 17 uur
Plaats: zalencentrum De Harmonie, Groenloseweg 60, 7101 AJ Winterswijk
Entree: bij inlevering van entreebewijs: 1 euro, te betalen aan de kassa. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij de 65 deelnemers.