WINTERSWIJK – De Winterswijkse Tennis Club (WTC) gaat de kantine weer in eigen beheer overnemen na het faillissement van het bedrijf dat de horeca op het complex pachtte. De rechtbank van Zutphen sprak dinsdag het faillissement uit over de eigenaar van Horeca Exploitatie Beheer WTC in Winterswijk.
Volgens vice-voorzitter Onno Beijers van de WTC heeft het faillissement niets met de tennisclub zelf te maken. “De Belastingdienst heeft het faillissement aangevraagd. Het is niet zo dat wij nog geld van de pachter tegoed hadden”.
Op de algemene ledenvergadering woensdagavond heeft de WTC besloten de exploitatie van de horeca weer in eigen hand te nemen. “De kantine is in tussentijd gewoon open gebleven, de leden hebben er niets van gemerkt”. Alleen moeten er nu met de curator nog een aantal zaken worden afgehandeld, zoals een vergoeding voor de overdracht van voorraden.