bramvlugt

bramvlugtWINTERSWIJK – De Stichting Steengroeve Theater heeft samen met het Winterswijks Muziek Theater haar project MZN8D afgerond met een gezamenlijke terugkomavond voor alle deelnemers in theater de Storm. Ook Bram van der Vlugt, die dit jaar een dragende rol in het stuk speelde, kwam daarvoor speciaal terug naar Winterswijk.
Voorzitter Dirk Willink  heette hem speciaal welkom en heeft hem het boek “Vijf jaar Steengroeve Theater” uitgereikt. Bram van der Vlugt was aangenaam verrast en solliciteerde openlijk naar deelname in de toekomst. Het boek toont de ontstaansgeschiedenis van het Steengroeve Theater, prachtige foto’s van de eerste vijf jaargangen en de ambities voor de toekomst. Het boek is verkrijgbaar bij de Winterswijkse boekhandelaren.

Op de avond hebben alle bij de voorstelling betrokkenen samen de dvd teruggekeken. Prachtige beelden en schitterende solo’s riepen menig enthousiast applaus op bij de aanwezigen. Onder het genot van een hapje en een drankje keek iedereen met veel plezier terug op MZN8D en voorzichtig vooruit richting CINEMA in 2017.