politievignet

politievignetWINTERSWIJK – Een villa aan de Laan van Napoleon is woensdagavond het doelwit geworden van een inbraak. Wat er precies buitgemaakt is, kan de politie op dit moment nog niet zeggen, maar wijkagent Willem Saris tweette dat het om een ‘kapitale’ inbraak ging. Er zijn braaksporen aangetroffen.

De inbrekers sloegen ’s avonds tussen negen en elf uur toe, zo hebben de bewoners de politie gemeld. Of er ook bewakingsbeelden zijn, kan de politie nog niet zeggen. “We zijn nog volop met het onderzoek bezig”. Evenmin kan de politie zeggen of er verdachte personen of voertuigen

zijn gesignaleerd in de wijk, die ligt tussen de Kottenseweg en de Bataafseweg. Wel vraagt de politie getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, zich te melden via 0900-8844.

Ook vorig jaar werd al ingebroken bij een villa aan de Laan van Napoleon, een nieuwe wijk met dure villa’s en landhuizen. Opvallend genoeg gebeurde dat ook op een doordeweekse avond in oktober.