Klompenpad Tuylermarkerpad1

Klompenpad Tuylermarkerpad1WINTERSWIJK WOOLD – In ’t Woold wordt binnenkort gestart met de ontwikkeling van een Klompenpad. Het nieuwe Klompenpad wordt uitgezet in een prachtige, afwisselende omgeving met Scholtengoederen, boerenland, veen, heide en bosgebied. De nieuwe wandelroute kan landschappelijk ingepast worden met beplanting. Inwoners van ’t Woold en omgeving gaan dit nieuwe Klompenpad ontwikkelen samen met Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en belangenvereniging Woolds Belang. Wie wil meedenken over het ontwikkelen van de route en het onderhoud daarvan is welkom op de startavond op dinsdagavond 11 oktober in het Verenigingsgebouw Juliana, Gosselinkweg 14 in Winterswijk Woold. Inloop met koffie is om 19.15 uur. De avond duurt tot 22.15 uur.

Foto: een klompenpad elders in het land.