traumaheli

traumaheliWINTERSWIJK – Een 15-jarige fietser is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt toen hij op de Misterweg werd aangereden door een 59-jarige automobilist uit de gemeente Oude IJsselstreek. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor de nodige hulpverlening.

 De jongen stak fietsend de Misterweg over om zijn weg te vervolgen over de parallelweg richting Winterswijk. Een 59-jarige automobilist die over de parallelweg eveneens in de richting Winterswijk reed zag de fietser pas op het laatste moment en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De jongen kwam ten val en in de rechter berm terecht. Een getuige verleende eerste hulp, daarna overgenomen door ambulancepersoneel. De jongen is met divers letsel, waaronder hoofdletsel, met een traumahelikopter naar het UMC St Radboud overgebracht.

De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht en nam een getuigenverklaring op.