jumbowwijk

 

jumbowwijk‘Het werd een hangplek voor ouderen’

WINTERSWIJK – Supermarkt Jumbo in Winterswijk gaat de winkel komende maand ingrijpend verbouwen. Er komen nieuwe afdelingen bij, maar er sneuvelt er ook één: het huidige gratis-koffiehoekje vlak voor de poortjes. “Daar werd te veel misbruik van gemaakt”, zegt bedrijfsleider Ibo IJmker desgevraagd. “Het werd een hangplek voor ouderen. Er zaten veel dezelfde mensen. Ze spraken er al om acht uur ’s ochtends af”. In plaats daarvan komt er in de supermarkt zelf een gratis-koffiehoekje.

In het servicedeel voor de check-in-poortjes komt straks een slijterij op de plek waar nu de speeljungle zit. Daarvoor in de plaats komt er een nieuwe kinderspeelhoek en een foodcorner op de plek waar nu nog de grillbar is. In de foodcorner met zitjes kunnen klanten terecht voor vers gebakken vis, frietjes, gegrild vlees en verschillende snacks. Ook worden er verse

smoothies en sappen geserveerd en is er een tap voor verse yoghurt. Daarnaast worden er in de nieuwe Jumbo verse pizza’s gemaakt die klanten gelijk mee kunnen nemen of in de foodcorner kunnen opeten Er komt ook een oplaadpunt voor mobiele telefoons.

De Jumbo aan de Europalaan sluit op woensdag 7 september haar deuren vanwege de verbouwing en is op woensdag 21 september weer open.