steengroeve theater mzn8d web

steengroeve theater mzn8d webAlleen nog kans op kaarten via wachtlijst

WINTERSWIJK – Alle vier voorstellingen van MZN8D (Midzomernachtsdroom) in het steengroevetheater zijn uitverkocht. Dat meldt het Winterswijks Muziek Theater op zijn Facebook-pagina. Het jaarlijkse muziekspektakel in de Ratumse steengroeve wordt dit jaar gehouden op dinsdag 16, woensdag 17, vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus. Ook de laatste kaarten voor de dinsdagavond zijn nu verkocht, zodat in totaal 10.000 bezoekers de amateurvoorstelling kunnen volgen. Een laatste kans om nog kaarten te bemachtigen is door op de wachtlijst te komen via een telefoontje naar Theater De Storm (0543-519285).

Speciaal voor het Winterswijks Muziek Theater schreven Gerben Kruisselbrink en Jasper Korving een unieke eigen bewerking van Shakespeare’s romantische komedie. De show zit bomvol humor,

romantiek, chaos en muziek. Het Eerste Achterhoeks Metropool orkest zorgt voor alle live muziek en de choreografie is ook dit keer in handen van Kimberley Arends. Acteur Bram van der Vlugt speelt ook mee. Zijn personage is de beroemde regisseur die een stelletje amateur-toneelspelers moet helpen met het geloofwaardig brengen van een theaterstuk op de grote bruiloft van Egeus en Hippolyta.