arrivatrain

arrivatrainWINTERSWIJK – Arriva zet tijdens de Zwarte Cross op het traject Zutphen-Winterswijk langere treinen in. Ook rijden er extra nachttreinen en wordt in samenwerking met Omroep Gelderland de rit naar Lichtenvoorde-Groenlo feestelijk gemaakt door muzikale optredens in de trein.

Op vrijdag en zaterdag vertrekt er nog een extra late trein om 00.58 uur van station Lichtenvoorde-Groenlo naar Winterswijk. Deze trein rijdt van Winterswijk verder als stoptrein naar Arnhem Centraal (aankomst 02.15 uur).
Op zaterdag en zondag wordt vanaf 09.06 uur in een halfuursfrequentie gereden. Reizigers kunnen hun reis plannen via arriva.nl/gelderland of via de app van Arriva (verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store).
Dit jaar zijn Arriva en Omroep Gelderland met elkaar een samenwerking… …aangegaan om de treinritten naar station Lichtenvoorde-Groenlo toe extra feestelijk te maken. Op zaterdag 23 en zondag 24 juli reizen promotiedames en muzikanten mee en doen live verslag vanuit de trein. De muzikanten zullen ook optredens vanuit de trein verzorgen. Op station Lichtenvoorde-Groenlo is Omroep Gelderland ook zichtbaar aanwezig om bezoekers van Zwarte Cross alvast flink in de stemming te laten komen.
Zwarte Cross retour
Bezoekers van Zwarte Cross die met het OV naar het festivalterrein reizen kunnen het Zwarte Cross retour kopen. Hiermee krijgen ze 20 procent korting op hun treinkaartje. Met dit kaartje kan van ieder station in Nederland naar station Lichtenvoorde-Groenlo gereisd worden. De buspendel vanaf het station naar het festivalterrein is bij de prijs inbegrepen. Meer informatie: arriva.nl/zwartecross