onthulling 100 Winterswijk bord

 

onthulling 100 Winterswijk bordWINTERSWIJK – De Stichting Winterswijk Marketing en voetbalvereniging Trias gaan nauwer samenwerken om elkaars activiteiten te gaan promoten. Via 100procent Winterwijk zullen evenementen en toernooien van FC Trias voortaan breed onder de aandacht worden gebracht in de Achterhoek en de Duitse grensregio, terwijl Trias activiteiten en evenementen in Winterswijk gaat promoten bij sporters van binnen en buiten de gemeente.
Afgelopen weekend onthulden Gienne te Gronde van VVV Winterswijk/100% Winterswijk  en Anne Korten van Trias (links en rechts op de foto)  het Winterswijk-reclamebord nieuwe stijl. “We stemmen voortaan elk reclamebord af op de sport of activiteit

van de locatie. Zo prijken op het nieuwe bord leden van FC Trias”, aldus Te Gronde. Anne Korten van Trias geeft aan dat “het in ieders belang is om Winterswijk goed neer te zetten als aantrekkelijke en sportieve gemeente. Het is super dat 100% Winterswijk persberichten in het Duits verspreidt bij media in de Duitse grensstreek. Daardoor bereik je een veel groter gebied rondom dan alleen de Achterhoek.” Inmiddels staan de reclameborden ook al bij atletiekvereniging Archeus en hockeyclub  Avanti.