polizei

polizeiVREDEN – Twee gemaskerde mannen hebben voor een nog onbekend bedrag aan computerapparatuur buitgemaakt bij een inbraak in een bedrijf aan de Winterswyker Strasse in Vreden. Het gaat om twee daders met een Mediterraan uiterlijk, die gebruik maakten van een Audi Avant met Nederlands kenteken.

De daders werden gezien door een buurtbewoner die zondagochtend om zeven uur zijn hond uitliet, toen hij het alarm bij het bedrijf hoorde afgaan. Toen hij naar het pand toeliep kwamen de twee gemaskerde inbrekers naar buiten en maanden de man weg te gaan omdat die anders klappen zou krijgen. De auto is vervolgens in de richting van

Vreden weggereden.

Beschrijving van de dader 1: man, zuidelijk uiterlijk, normaal postuur, lichte broek, grijs top, zwart/witte schoenen van het merk Nike, zwarte schoudertas. Dader 2: man, zuidelijk uiterlijk, normaal postuur, blauwe spijkerbroek, zwarte jas, rode en grijze schoenen van het merk Nike, zwarte schoudertas.