Wij bij RTV Slingeland zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Binnen de lokale omroep vervult de sectie Techniek een integrale rol voor het succesvol maken en uitzenden van radio programma’s. Het zou geweldig leuk zijn als JIJ onze club komt versterken. Wij zijn dringend op zoek naar technici voor de radio sectie. Dus verstand van knopjes/schuiven en techniek is zeker handig maar je krijgt intern ook een opleiding uiteraard. En je wordt begeleid door onze technische mensen.

 

Het is super leuk om radio te maken samen met je presentator en om bv. op locatie uit te zenden. Voel jij je ook aangetrokken tot (radio) techniek? Neem dan contact op met ons, Meld je aan via onze website http://www.slingelandfm.nl/index.php/contact Je bent natuurlijk ook altijd welkom om eerst eens te komen kijken (wel graag op afspraak) Tot dan!!