vuurfestival2016

vuurfestival2016

WINTERSWIJK MEDDO – De zevende editie van het Vuurfestival Meddo rekent komend weekend op zeven- tot tienduizend bezoekers. Vrijwilligers van het Achterhoekse paasevenement zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen op het terrein om alles tot in de nopjes klaar te maken. Er wordt een mega paasvuur van rond de 20 meter gebouwd en er zijn zes podia, drie tenten, een kinderweide en een gezellig Food Court.

Op de zaterdag zal de band Bökkers de hoofdact zijn. Deze zijn onofficieel al benoemd tot de opvolgers van Normaal. In het voorprogramma staan de Boetners. Hiervoor zijn nog voorverkoopkaarten van €10,- te koop op www.VuurFestival.nl. Entree aan de deur is €12,50. Inmiddels is al ruim 70% van de kaarten  verkocht.
Op zondag is de entree een vrije gift en is het terrein geopend vanaf 17.00 uur. Die dag zal er constant wat te beleven zijn op het terrein. De zes podia zijn de hele avond gevuld, met een kleine pauze om 21.00 uur. Dan vindt de spectaculaire openingsshow plaats met lasers, vuur, muziek, rook en vuurwerk.