zwartecrosslogo

 

zwartecrosslogoLICHTENVOORDE – De Zwarte Cross staakt de verkoop van campingkaarten omdat het festival niet over het hele grondgebied kan beschikken, zoals t tijdens voorgaande edities. De verkoop van de dagkaarten voor de vrijdag gaat gewoon door.

Eén van de grondeigenaren, die een essentieel deel van de campinggrond bezit, wil volgens de Zwarte Cross niet meer samenwerken met de organisatie. Ondanks herhaaldelijke gesprekken tussen de grondeigenaar en de Zwarte Cross is het niet gelukt om tot een overeenstemming te komen.

Ronnie Degen, directielid Feestfabriek A.K.G. BV, de organisator van de Zwarte Cross: “Wij betreuren deze beslissing, maar een grondeigenaar is vrij om af te zien van een samenwerking met ons. De Feestfabriek wil de grondeigenaar hartelijk danken voor de goede samenwerking in het verleden. Het festival blijft zoeken naar alternatieven voor het verplaatsen van de camping, zodat de verkoop van campingkaarten weer kan worden hervat.”

Deze maatregel heeft geen consequenties voor de doorgang van het festival op 21-22-23 en 24 juli 2016, noch voor de programmering of voor de gasten die al een campingkaart hebben gekocht. Welke gevolgen dit kan hebben voor de toekomst van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde is onbekend.