De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen aangehouden na een vechtpartij. Rond half 1 kwam een melding binnen over een gewonde man bij het AZC aan de Amstelstraat in Winterswijk.Toen agenten ter plaatse kwamen riepen verschillende mensen dat er een steekpartij gaande was.

 

 

 

Omdat er sprake was van een steekwapen en het daarmee binnen mogelijk gevaarlijk was zijn twee politieagenten meteen met getrokken wapen naar binnen gegaan. Daar troffen ze twee mannen, een van hen was gewond.Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat de man geen steekwonden had, van een steekpartij bleek dus geen sprake. Uit eerste verklaringen van getuigen blijkt dat de twee mannen met elkaar op de vuist zijn gegaan.

 

Over de aanleiding is nog niets bekend. De mannen van 23 en 25 jaar, beiden bewoners van het centrum, zijn beiden als verdachten aangehouden.