mallebabbe

mallebabbeAALTEN – Aaltens meest omstreden café, Malle Babbe, staat te koop. Malle Babbe, dat de laatste jaren veel in het nieuws kwam wegens overschrijding van de geluidsnormen en ruzie met de buren, is eigendom van Frank Wensink. Het centrumcafé staat nu te koop aageboden op onroerendgoedsite Horecasite.nl als “goedlopende en supergezellige bar/feestcafé”.

Malle Babbe moest vorig jaar voor tienduizenden euro’s aan dwangsommen betalen aan de gemeente wegens overschrijding van de geluidsnormen. Afgelopen zomer wees de rechter in een zaak die een buurvrouw had aangespannen, nog een voorlopig sluiting van Malle Babbe af. In het najaar meldde eigenaar Frank Wensink dat hij activiteitencentrum De Pol in Aalten zou gaan exploiteren.

In Malle Babbe worden volgens de advertentie evenementen georganiseerd die zeer goed bezocht worden zoals live-muziek, cocktailnights en après ski-feesten. Het onroerendgoed is zowel te huur als te koop en er zijn geen personeelsverplichtingen, zo meldt de advertentie.