IMG 5453

 

IMG 5453

WINTERSWIJK – De vijfde editie van de KroeseWeverscross  van AV Archeus op zondag 10 januari 2016 heeft een aantal noviteiten. De inmiddels tot ver buiten de regio bekende cross kent een 5,3 km en 10 kilometerloop voor de volwassenen en een  korte (1,6 km ) en lange (2,5 km)  loop voor de jeugd. Start en finish zijn op sportcomplex De Hunenbulten aan de Vredenseweg te Winterswijk.   

Berto ten Brinke, deel uitmakend van de organisatie: “Weilanden, slootkantjes en boomstammetjes blijken de ideale ingrediënten te zijn voor deze cross. We merken dat deelnemers van elk niveau genieten van het parcours. We starten weer vanaf de baan  De tijdsregistratie zal voor het eerst via een chipmeting gebeuren.”

 

Een andere primeur betreft de vuurdoop voor het prachtige nieuwe onderkomen van Archeus. Berto: “Deelnemers van de KroeseWeverscross zullen voor het eerst gebruik kunnen maken van de kantine en de kleedkamers. Ook zijn er nu voldoende parkeerplaatsen en is er een ruime gelegenheid tot stalling van fietsen. Als organisatie zijn we erg verguld met het hoofdsponsorschap en de naamsverbinding van KroeseWevers aan deze cross. Het is een gerenommeerd bedrijf op gebied van accountancy en belastingadvies,  dat zijn vertrouwen uitspreekt in de organisatie van de cross”.

 

De voor-inschrijving is vanaf 1 december geopend en bij Archeus hoopt men weer op een mooi deelnemersveld. Voor aanvangstijden en alle andere info over deze crossloop zie www.av-archeus.nl