De politie heeft dinsdagochtend 1 september een man aangehouden na de mishandeling van een man en een vrouw in Winterswijk. Rond 10.00 uur kreeg de politie een melding van de mishandeling.

In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van een steekpartij, maar de slachtoffers blijken met een voorwerp geslagen te zijn. Ze raakten daarbij ernstig gewond. De slachtoffers zijn een vrouw van 37 jaar en een man van 66 jaar uit Aalten. Ze zijn beiden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De mishandeling gebeurde op straat aan de Zonnebrink. Verschillende voorbijgangers waren getuige van het incident. De verdachte sloeg op de vlucht, maar de politie kon hem later in de buurt aanhouden. Het gaat om een 44-jarige man uit Winterswijk.

De slachtoffers en de verdachte kenden elkaar, vermoedelijk ligt het motief in de relationele sfeer. De politie doet nu verder onderzoek naar de mishandeling.