Agenten hebben op woensdagavond 17 september na en achtervolging een 33-jarige Winterswijker aangehouden en zijn rijbewijs ingevorderd. Hij bleek gedronken te hebben en voor dit feit en gevaarlijk rijgedrag krijgt hij een proces-verbaal.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 19.40 uur een auto met behoorlijke snelheid over de Balinkesstraat rijden. Zij besloten de bestuurder te controleren, maar deze ging er vandoor.

De agenten bleven de auto volgen en voor de veiligheid van de andere weggebruikers werd het zwaailicht en de sirene aangezet. Op de Rusthuisstrat reed de verdachte rakelings langs een groepje kinderen.

Het lukte de agenten om de man aan te houden en daarbij bleek, dat hij gedronken had. Hij blies op het politiebureau 475 ugl. Voor zijn gevaarlijk rijgedrag werd het rijbewijs van de Winterswijker ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op