Het Team Grootschalige Opsporing, dat de overval met dodelijk afloop aan de Groenloeseweg onderzoekt, is overstelpt met tips. Er zijn ondertussen 145 tips opgetekend, die uitgerechercheerd worden. Ook is bekend, dat er met een pinpas uit de woning in het centrum van Winterswijk bij een bank is gepind. Daarnaast wil het team meer weten over de tijdsinvulling van het 52-jarige slachtoffer.

Naast de gebruikelijke werkopdrachten die het rechercheteam behandelt, is men druk bezig met het natrekken van de 145 tips die zij heeft gekregen. Er vindt een selectie plaats en gezien het groot aantal kan het even duren voordat men wordt benaderd.

Duidelijk is dat er op de dag van de overval, woensdag 2 juli, omstreeks 20.20 uur bij de Rabobank aan de Burgemeester Bosmastraat is gepind. De politie wil graag weten wie daar rond dat tijdstip is geweest en kan iets over de mogelijke pinner of pinners zeggen?

Verder wil het team met mensen spreken, die het 52-jarige slachtoffer tussen 16.00 uur en 20.30 hebben gezien of gesproken? Natuurlijk wil het team ook weten waar? Mensen die al een verklaring hebben afgelegd hoeven niet te reageren.

Auto van bedrijf

Het rechercheteam wil tot slot weten of iemand het slachtoffer tussen deze tijdstippen in een auto van het bedrijf (aannemersbedrijf Te Selle) heeft zien rijden en waar?

 

De overval werd op woensdag 2 juli omstreeks 20.15 uur gepleegd op de bewoonster. Later werd haar man dood in tuin aangetroffen. Er is sectie verricht op het stoffelijk overschot en de familie is van de bevindingen op de hoogte gebracht. Over de oorzaak van de dood worden naar buiten toe geen mededelingen gedaan.

Tips

Mocht u nog informatie voor het rechercheteam hebben, dan is dit welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Dit kan ook via e-mail naar het adres: tgoplons@no-gelderland.politie.nl