Winterswijk: De politie heeft 20 januari twee mannen aangehouden als verdachten van een woninginbraak dankzij alert optreden van buurtbewoners.Rond het middaguur melden buurtbewoners dat aan de Curacaostraat wordt ingebroken en dat de verdachten in een witte Citroen C3 wegrijden richting Groenlo. Gealarmeerde agenten kunnen de Citroen ter hoogte van Beltrum laten stoppen en de twee inzittenden (21 en 42 jaar, zonder vaste woon of verblijfplaats in Nederland) aanhouden. Bij controle in de auto treffen agenten inbrekerswerktuig aan.

Beide mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat er mogelijk een derde man betrokken is bij de inbraak. Helaas is die niet aangetroffen. Wellicht zijn er getuigen die meer informatie hebben die bij kan dragen aan het onderzoek. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.