Deze unieke proeverij vindt plaats bij hotel, restaurant De Lindeboom in de Brinkheurne bij Winterswijk en wel op
zaterdag 2 en zondag 3 november Iedereen die dit gebeuren wil bijwonen is vanaf  10 uur welkom en  de entree is € 3.50 waarbij U gratis 4 traditionele gerechten kunt proeven.

 

Wilt u genieten van ouderwetse gezelligheid, traditie en genoeglijkheid, zorg dan dat u van de partij bent. Laat u  verrassen door de Kokvrouwleu, met knapperige speklappen, de heerlijke balkenbrie’je, de dreuge worst, de ribbekes, de ouderwetse katte, de lever- en bloedworst, de schröfkes, het bakbloedbrood , de verse worst en smaltappel. Een kopje koffie of een borreltjen terwijl u luistert naar de klanken van een harmonica gezelschap of het vrijetijds orkest van Winterswijk en intussen kunt u kijken hoe de gerechten worden bereid. U

kunt nieuwe ideeën opdoen voor uw wintergerechten maar ook de wintervoorraad aanvullen. Op diverse stands worden streekproducten en andere lekkernijen aangeboden. Naast dit alles is er veel meer te beleven in de Achterhoek.
Deze streek is rijk aan traditie en cultuur. Een 20 tal kraampjes zullen u verrassen met hun hobby’s van ambachtelijk huisvlijt en zijn er vaak originele cadeau’s te koop, handig voor sint en de kerst in het verschiet. Bent u nieuwsgierig geworden?  Mooi, dan zien we U graag op zaterdag 2 of zondag 3 november bij de Lindeboom.