Een 53-jarige man uit Winterswijk werd woensdag 4 september omstreeks 13.30 uur beroofd op de Kloetenseweg in Winterswijk.De man fietste op de Kloetenseweg, toen vanuit een auto die naast hem stopte, gevraagd werd naar de weg. Nadat de man van de fiets stapte, werd hij van zijn gouden ketting beroofd door de bestuurder van de auto. De auto reed vervolgens hard weg richting de Kastanjelaan.

 

Signalement

De auto werd bestuurd door een man van ca. 40 jaar oud. De man heeft een stevig postuur en een dikke buik. Naast de man zat een vrouw van ca. 40 jaar oud. De vrouw droeg een hoofddoek. Achterin zat een meisje van ca. 15-16 jaar oud met zwart halflang haar. Alle drie hebben een Oost-Europees uiterlijk. De auto betrof een grijze Audi met een Duits/wit kenteken met in ieder geval de letters MH-VM.

Iets gezien?

Mensen die iets hebben gezien van deze beroving of informatie die kan helpen bij het onderzoek, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.