Man loopt met kleine handbijl in centrum van Winterswijk. Hij wil verhaal halen over het feit, waarom hij eerder op de uitgaansavond een horecagelegenheid is uitgezet

Een 19-jarige man uit Winterswijk was op de uitgaansavond/nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 augustus een horecagelegenheid in het centrum van Winterswijk uitgezet na een conflict. De man was het hier duidelijk niet mee eens en kwam omstreeks 01.50 uur  terug richting het centrum van Winterswijk om verhaal te halen. Hij had ook een kleine handbijl meegenomen. Politieagenten, die zich in het centrum bevonden zagen de man op straat lopen en gaven richting de man aan dat hij zijn handbijl moest laten vallen. De man gaf zich na enige tijd over en liet de handbijl vallen. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar Doetinchem, waar hij is ingesloten.